Afspraak maken

Een afspraak maken kan op 2 manieren

Wilt u weten of een afspraak nodig is? Kijk op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Daar is te zien of een afspraak noodzakelijk is.

1. Online via MijnGezondheid.net of via de app MedGemak

U kunt uw zorg online regelen via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de app MedGemak. 

MijnGezondheid.net

Nog geen account? Dan moet u zich eerst aanmelden. Ga naar MijnGezondheid.net, klik rechtsboven op de knop aanmelden en volg de instructies. Meer informatie over het aanvragen van een account vindt u hier.

2. Telefonisch  

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de huisartsenpraktijk. Wanneer u denkt dat uw klachten enige spoed hebben, is het belangrijk om zo vroeg mogelijk in de ochtend te bellen.

0486 - 411 321

Onze doktersassistente vraagt naar uw klachten wanneer u belt voor het maken van een afspraak. Op die manier kan zij de afspraak zo goed mogelijk inplannen. De doktersassistente heeft net als de huisarts beroepsgeheim. De informatie die u doorgeeft, zal dus vertrouwelijk worden behandeld.

Wanneer u vanwege uw klachten echt niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kan de huisarts bij u thuis op visite komen. Het niet hebben van vervoer naar de praktijk is echter geen reden voor een huisarts om visite aan huis af te leggen.

Elke dag is er een telefonisch spreekuur. U kunt in de ochtend bellen voor een telefonisch consult en dan zult u in principe dezelfde middag teruggebeld worden door de huisarts tussen 13.30 en 15.00 uur.

Beeldbellen

Wij bieden ook graag de mogelijkheid om via beeldbellen een veilig gesprek met uw huisarts te hebben. U krijgt hiervoor per mail een link waarmee u in kunt loggen op de dag en het tijdstip dat de assistente met u heeft afgesproken. U wordt dan na het kiezen van een naam, het liefst voor ons herkenbaar en na het activeren van beeld en geluid toegelaten in een digitale wachtkamer waar uw huisarts u op de afgesproken tijd uithaalt. 
Het maken van een afspraak voor beeldbellen vooralsnog graag telefonisch via de assistente. 

Let op: als u niet verschijnt op een gemaakte afspraak, dan krijgt u over de gereserveerde tijd een factuur toegezonden. Dit geldt voor afspraken bij de huisartsen en de praktijkondersteuners.