Over de praktijk

Wij zijn een middelgrote praktijk gelegen in de dorpskern van Herpen. Wij bieden zorg aan patiënten die binnen een bereik van 15 minuten vanaf de praktijk wonen. Het enthousiaste team van huisartsen (in opleiding), praktijkondersteuners en doktersassistentes biedt samen optimale en persoonlijke zorg dichtbij huis.

Patiënt staat centraal

U staat als patiënt centraal, en ons doel is om iedereen “zorg op maat” te kunnen bieden. Dit bereiken we door goede samenwerking met u en andere zorgverleners.

Werkomgeving

We vinden het belangrijk om te werken in een moderne en professionele omgeving, waar we uw privacy kunnen waarborgen. Daarom hebben wij onze praktijk uitgebreid verbouwd volgens de laatste bouwrichtlijnen van onze beroepsgroep. Hierdoor werken we in een duurzaam en up-to-date gebouw dat wel laagdrempelig bereikbaar is. 

Zorgaanbod

Wij streven ernaar om een zo breed mogelijk aanbod van zorg te leveren, zodat u bijvoorbeeld voor kleine ingrepen dichtbij huis terecht kan. Een ander voorbeeld is de zorg voor de laatste levensfase, die wij zo veel mogelijk zelf verzorgen en niet overdragen aan de huisartsenpost tijdens de avonduren en weekenden.  

Ontwikkelen en doel

Ons team zal zich blijven ontwikkelen, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de zorg, maar ook in de organisatie van onze praktijk. Een voorbeeld hiervan is het digitale patiëntendossier waarvoor u zich kunt aanmelden.

Kortom, ons doel is om ten alle tijden de beste zorg aan u verlenen en dat u met al uw medische vragen bij ons terecht kunt.