08 mei 2024  

We merken dat de drukte in de praktijk de afgelopen jaren steeds meer toeneemt. Dit gebeurt niet alleen in onze praktijk, maar in alle huisartsenpraktijken in Nederland. Dit komt onder andere door de vergrijzing en de verplaatsing van ziekenhuiszorg naar de huisartsenpraktijk.

We willen echter de goede zorg blijven leveren, die we altijd geleverd hebben. Daarom zullen we enkele veranderingen invoeren.

 

De assistente zal bij het maken van een afspraak wat meer vragen stellen om de ernst van de klacht in te schatten. Als de ernst meevalt, kan het gebeuren dat u voor sommige klachten wat langer moet wachten dan u gewend bent, bijvoorbeeld 1 of 2 weken. U zult van de assistente adviezen krijgen over uw klacht. Ze zal ook uitleggen wanneer u weer contact moet opnemen, mocht de klacht veranderen.

 

De assistente zal de hele ochtend bereikbaar zijn (van 8.00 uur tot 12.30 uur) voor al uw vragen en het maken van afspraken.

 

In de middag is de praktijk van 12.30 uur tot 15.00 uur alleen bereikbaar voor spoed. De balie zal afgesloten zijn.

 

Online via www.mijngezondheid.net zijn tal van zaken zelf te regelen. Denk aan het maken van afspraken, of het stellen van een vraag aan de huisarts, assistente of praktijkondersteuner. Maar ook het bestellen van uw medicatie of het inkijken van uw dossier en uitslagen.

 


Vriendelijke groeten,

Team huisartsenpraktijk Herpen.