Digitale assistente

07 februari 2024  

Vanaf 4 maart 2024 komt er een extra functie in onze telefooncentrale, namelijk die van de digitale assistente. Dit is een uitgebreide chatbot die ons gaat ondersteunen om de wachttijd aan de telefoon te verkorten.

U kunt namelijk via deze functie, die U gaat horen in ons wel bekende keuzemenu, door op 5 te toetsen een terugbelverzoek indienen. Dit kan voor dezelfde dag, of een dag verderop in de week.

De assistente belt u dan terug binnen het tijdsvak waar voor gekozen is, dit gaat om 1 tijdsvak in de ochtend en 1 in de middag. Ook kunnen er herhaalrecepten besteld worden via de digitale assistente. Als wij u terugbellen kunt u een afspraak maken, een vraag stellen of bellen voor een uitslag, dus niet voor het bestellen van herhaalrecepten, die mag u inspreken bij de digitale assistente of via MijnGezondheid.net bestellen. 

U kunt 24 uur per dag bellen en de terugbelverzoeken indienen en herhaalrecepten aanvragen, ook in het weekend. 

We blijven natuurlijk normaal bereikbaar van 8.00 tot 17.00 voor spoed en u kunt altijd in de wachtrij blijven om een assistente te spreken. 

Ook zijn er veel opties binnen ons portaal: MijnGezondheid.net. Zoals het maken van afspraken en recepten bestellen, maar ook vragen stellen aan uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.